Er hjemmetæning kommet for at blive?

0
977

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Da corona virussen for alvor lukkede landet ned for mere end to måneder siden, var en af de ting der lukkede ned fitnesscentre. De sidste to måneder, har man således ikke kunne bruge sit medlemsskab til at holde sig i form og holde muskelmassen ved lige. Dette har fået mange til at ty til hjemmetræning, hvor der har været godt gang i salget af alt fra ordinære og almindelige håndvægte til træningsbænke, fitnessgulve, romaskiner og lignende.

Når fitnesscentre åbner igen – hvad så?

Der går mange forlydender om, at fitnesscentre er en del af næste fase i forhold til genåbningen. Det er altså meget tænkeligt, at der kun går nogle uger inden de igen begynder at byde deres medlemmer velkommen igen. Det store spørgsmål er så, hvor mange der har fået smag for hjemmetræning, og slet ikke vil være medlem af et fitnesscenter igen.

Der vil uden tvivl være mange, der vil være lidt bekymret over for at skulle besøge et fitnesscenter igen, hvor mange mennesker er samlet på et relativt lille sted, og hvor sved er en naturlig del af inventaret. Men slipper for dette hjemme, og da mange allerede har investeret i udstyr til at kunne træne hjemme, er der en reel mulighed for at hjemmetræning er kommet for at blive.

For mange er træning dog også forbundet med det sociale aspekt, der er at være i et træningscenter. Dette er naturligvis en ting, som hjemmetræningen ikke kan hamle op med. Der er derfor nok heller ikke nogen frygt for, at der ikke vil være medlemmer længere. Spørgsmålet er dog alligevel, om de mange centre vil komme til at mærke, at der er sket en ændring i folks bevidsthed og tilgang til tingene, eller om alt bliver som “normalt” igen om nogle måneder, hvor det meste af dette forhåbentligt er bag os.