Husk dine faste rutiner på fridage

0
949
Husk dine faste rutiner på fridage

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du været hjemsendt i de hyppigt omtalte Corona-dage, så kan du garanteret nikke genkendende til følelsen af blot at have fri og mangle noget at give sig til. I perioden kan det være lidt vanskeligt at få taget sig sammen til at gå i bad hver dag og soignere sig med barbering og parfume. Hver eneste dag kan af gode grunde komme til at føles som fridage, hvor man ikke har andet for end blot at få gået eller cyklet en tur i det gode vejr. Men selvom det er svært, er det alligevel en god idé at få sig nogle faste rutiner som eksempelvis et bad, da det ellers bliver en hård og brat start, når hverdagen igen begynder.

Er du ikke forberedt på at stå op i nogenlunde tid og tage et bad, kan det være en kold tyrker at starte på arbejde igen. Måske du kan huske samme følelse, fra da du var barn, hvor jule- og sommerferien stoppede. Første dag eller endda første uge er altid virkelig hård at komme igennem, da man har været vant til at dandere den hele dagen.

Men man kan jo sagtens dufte dejligt, selvom man har fri. Det gør måske ikke den store forskel for dig, men det gør en kæmpe forskel for dine venner og omgangskreds. De slipper for at lugte til en timelang søvnlugt og kan i stedet glædes over en Chanel parfume eller et andet velduftende brand.

Chanel parfume er en af de dufte, som kan gå til både mænd og kvinder – altså udvalgte dufte. Det er klart, at der både findes Chanel parfume til mænd og til kvinder, men der er også flere, som i bund og grund er unisex.
Det samme gør sig gældende med Calvin Klein og andre store mærker. Du kan finde et bredt udvalg online via dette link.