Bør ting som teambuilding og lignende være i din fritid eller i arbejdstiden?

0
1260
Teambuilding

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er vigtigt at kunne samarbejde

Der er mange holdninger til dette spørgsmål og derfor er der også uenigheder omkring dette, men ikke desto mindre gør det bare spørgsmålet mere relevant.  I mange virksomheder bliver der arbejdet i teams på den ene eller den anden måde. Vigtigheden af at kunne arbejde i teams og gøre dette på en effektiv måde, kan ikke understreges nok på det danske arbejdsmarked. Man må derfor kunne argumenter for at ansvaret ligger på virksomheden og ikke hos de enkelte ansatte. Den enkelte ansatte behøves ikke at skulle bruge sin fritid på teambuilding, men skal have den igennem virksomheden.

Teambuilding til alle virksomheder

Virksomheden World of Adventure tilbyder faktisk virksomheder teambuilding, for dens ansatte. Dette forgår på en måde, hvor virksomheden tager kontakt til World of Adventure og herefter vil der blive aftalt den bedste måde at teambuilde på, i virksomheden, for at opnå de ønskede resultater. For at lærere mere kan du klikke her og blive klogere på, hvad man kan gøre. Der er mange forskellige løsninger og hver virksomhede har brug for deres helt egen skrædder syet løsning, for at kunne opnå de bedste resultater. Teambuilding kan skabe mere vækst i virksomheden, give et bedre forhold kollegaerne imellem og give en overordnet bedre kommunikation.

Det er virksomhedens ansvar

Ved at få teambuilding i virksomheden deltager virksomheden også i en proces, hvor der skal være plads til læring og refleksioner. Der findes mange teambuilding koncepter, hvor nogle passer bedre til den ene virksomhed frem for den anden. En ting der er helt sikker, er at der findes et koncept, der passer til lige netop jeres virksomhed. Alle koncepter har forskellig varighed og kan opfylde forskellige resultater indbyrdes. Hvis virksomheden skal have gavn af teambuilding hos sine ansatte, så skal de ansatte også være sammen om det. De ansatte vil ikke være sammen om det, hvis det var, at de selv skulle bruge deres fritid på at lave teambuilding.