Ud i naturen med dine børn

0
1712
Far og datter på skovtur

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I en tid hvor børn med smartphones, tablets og computere bliver yngre og yngre, har det aldrig været vigtigere at have udendørstid sammen med børnene. Før i tiden har naturen været børnenes bedste ven, og de har kunne bruge flere timer udenfor alene eller sammen med deres venner. Sådan er det imidlertid ikke længere. Børn kan sagtens bruge tid udenfor men ikke nær så meget som for 15 år siden. I dag er det i højere grad computerspil og andre digitale underholdningsplatforme som trækker. Det er derfor vigtigt, at du som forældre jævnligt fra den dag barnet bliver født tager han eller hende med udenfor i den smukke danske natur.

Naturen har meget at byde på

Naturen har nemlig utroligt mange ting, og den er både sund for krop og sjæl. Udenfor er det kun fantasien som sætter grænser, og uanset om dit barn er 1, 7 eller 14, så skal han eller hun ud og opleve dette. En tur i skoven kan byde på naturens egne forhindringsbaner og klatrevægge og sætter de perfekte rammer op for mange forskellige lege. Så udstyret med en lækker flyverdragt, er dit barn klar til at opleve hele den danske natur.

De små har godt af den friske luft

Det er ikke kun sjovt at hyggeligt for dig og dine børn at bruge masser af tid udenfor i den skønne natur, men det er også sundt for kroppen. Ved at komme udenfor og lege, får børnene bevæget sig og får indåndet den lækre friske luft. Dette gør at børnene generelt bliver mere friske og glade, imens længere tid med inaktivitet indenfor kan bidrage med dårligere humør, lavere tålmodighed og dovenskab.

De små skal lære at elske naturen

Vi lever i et samfund, hvor der er meget fokus på naturen. Det hele er dog ikke helt positivt, da der er så meget fokus på naturen, da vi mennesker i mange år har ødelagt den. De unge skal derfor opdrages til at elske naturen, så vi kan beholde den i mange år endnu.