Træt af at holde fridage i din træning?

0
1114

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alle os der træner meget, kender det alt for godt. Man bliver nødt til en gang i mellem at holde en fridag for at undgå at skade sig selv og ens muskler og dermed sidde ude endnu længere tid. Det gælder også hvis man dyrker sport, her er det selvfølgelig også vigtigt ikke at belaste ens muskler hårdt hver eneste dag, for så vil man helt sikker rende ind i en ubehagelig muskelskade til sidst, som kan betyde at du må befinde dig på sidelinjen i måneder

 

Restitution er vigtig i ens træning for at ens muskler ikke bliver skadet. Dog kan det nogle gange synes som lang tid man skal hvile for at ens muskler er klar til at levere på højeste niveau. Dog er der noget du kan gøre for at minimere den tid du skal bruge på at hvile så du hurtigere kan blive klar til at præstere igen. Med et par Recovery Boots kan du øge hastigheden af din restitution og dermed mindske den tid du skal hvile. Med 20 minutters behandling af dine Recovery Boots vil det svare til at du har restitueret i 48 timer.

 

Et par Recovery Boots er rigtig handy i din daglige træning og er også særligt velegnet hvis du dyrker holdsport som f.eks. fodbold eller håndbold. De kan også bruges hvis du løber meget eller dyrker en anden form for sport hvor du bruger dine ben meget. De er særligt gode i disse tider hvor der er mange stævner i f.eks. håndbold og fodbold hvor man på en dag skal opleve at spille mange korte kampe og derfor har brug for fuld energi i benene hver gang. Med et par Recovery Boots vil du opleve at du kan yde mere sidst på dagen hvor de andre løber rundt med trætte ben og du dermed kan sikre dig og dit hold sejren.