Træfældning er mere end du tror

0
893

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være, at du en dag kommer til at skulle fælde et enkelt eller flere træer. Der kan være mange årsager til at skulle gøre det. Måske ejer du en skov. Så er det formentlig ofte, at du må fælde et træ. At fælde træet kan i sig selv være en udfordring, men hvis du virkelig vil opnå et ordenligt resultat, er der en meget vigtig ting, som du skal gøre efter fældningen. Du skal sørge for at stubben og en del af roden bliver fuldstændig fjernet. Ellers risikerer du, at træet vokser op igen, og du kan dermed ikke bruge det nye frie areal til det du vil. Det kan være, at du havde planer om at ville have en plæne, hvor du og din familie kunne spille fodbold. Det bliver unægteligvis lidt udfordrende, hvis der pludselig vokser et stort træ op midt i det hele. Til at få fjernet stubben og en del af roden, skal du bruge en stubfræser.

 

Hvad er alternativet?

En stubfræser er helt perfekt til at få fjernet hele stubben og en del af roden, så du sikrer dig at kunne bruge den nye plæne til lige det, du vil. Når du først har en stubfræser, er nemt og enkelt at få fjernet stubben. Der findes andre muligheder til at få fjernet stubben og en del af roden, men de kræver rigtig meget tålmodighed, eller et stort maskineri til at trække og eller grave stubben fri.

 

Hvad bliver der af selve stubben?

Du sidder måske og tænker, at en stubfræser lyder til at være et helt perfekt stykke værktøj, men du undrer dig dog over, hvad der bliver af selve stubben. Med en stubfræser fræser man stubben til savsmuld, som let kan fjernes, hvis man ikke gider at se på det, men det forsvinder også af sig selv over et stykke tid.