Tag på mini ferie på jeres fridag

0
1232
Tag på mini ferie på jeres fridag

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har en fridag op til eller efter weekenden, kan du med fordel overveje at tage på miniferie. Det kan være en stor omvæltning at pakke bilen og tage afsted med et barn. Men ofte er det mere forældrene som ikke kan overskue det, barnet vil elsker at være i nærheden af jer, om det så er i en bil eller i hjemmet, det er ligegyldigt. Der er ingen tvivl om at det kræver en del udstyr at rejse med en baby, og det kan være svært helt at forberede sig på oplevelsen. Det skal ikke være udstyret som kommer i vejen for jeres rejse, vi guider jer til den perfekte miniferie på jeres fridag.

Sikkerhed under turen

Sikkerhed og komfort skal være på plads. Hvis i skal på kørerferie er det vigtigt at have den helt rigtige autostol som passer til barnet. Som udgangspunkt bør man have 3 forskellige størrelser autostole til et barn. Man skal have en når de lige er født, frem til de bliver en 10-12 måneder. Derefter kan barnet typisk bruge den i de næste 2 år, altså indtil barnet er 3 år. Husk det handler ikke om alder, men om vægt. Så hvis du har et barn der ikke følger den normale vægt skala, bør du gå efter et barns normal vægt i den alder. Når barnet er 3 år og op til 5-6 år, bør man anskaffe sig en autostol som har en ret ryg, hvor barnet kan spindes fast i stilen.

Oplevelser på turen

Det er vigtigt at i gør op med jer selv om hvad I skal lave på ferien, og hvad jeres behov er. Skal I fx vandre rundt i naturen eller primært ligge ved poolen? De to ting kræver forskellige former for tilbehør. Hvis i fx skal ligge ved poolen det meste af tiden, kan være, at en barnevogn slet ikke er det rigtige valg til jeres ferie, og at en klapvogn måske er nok.

Gør det nemt for jer selv

Det vigtigste er, at I hele tiden tænker praktisk, når I er på ferie med et barn. Tag så få ting med som muligt, så I nemt kan komme rundt. Tænk over, hvordan ferien bliver så god og nem som muligt for jer alle, så I kan koncentrere jer om at nyde fritiden med hinanden.