Sport du kan dyrke derhjemme med dine børn

0
1361
basketball spil derhjemme

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Fritiden er kostbar og især i hverdagen har mange af os ikke meget tid til at være sammen med være børn. Man tager ikke lige i svømmehallen eller på minigoldbanen på en helt almindelig onsdag eftermiddag – det er der simpelthen ikke tid til. Ofte så ender det med man man ikke rigtig lige får lavet andet end “det sædvanlige” hjemme hygge med sine børn og det er til nogen indendørs hvor man ikke bevæger sig ret meget.

Heldigvis har mange af os en have, baggård eller bare et lille stykke udendørsområde, hvor vi kan bevæge os på, men vi er måske ikke så gode til at brude disse områder fordi vi ikke lige ved, hvad vi egentligt skal laver det.

Inspiration til udendørssport.

Vores fantasi strækker sig måske lige til at tage en boldt med ud i haven og spille fodbold, men så måske heller ikke meget længere og det er synd når der findes et utal af sportsgrene som man sagtens kan dyrke på begrænset plads.

Basketball

Basketkurve kan fås på en stang eller som en plade man hænger op på en gavl. Det gode er at man faktisk kun behøver en enkelt kurv for at kunne spille basket og det kan spille af kun to personer. I forhold til et fodboldmål er basket målet sjældent i vejen da de som nævnt kan hænge fastmonteret på en gavl.

Cykling

De fleste af os har en cykel, men bruger dem måske som transportmiddel. Hvorfor ikke lave en sport ud af at cykle om kap eller blot på tid?

Bordtennis

Måske forbinder mange af os bordtennis med sportshaller eller noget man har i en fritidsklub, men faktisk kan man få udendørs bordtenniso, hvor bolden er lidt tungere så den ikke blæser væk. Det fylder ikke alverden og så kan man også få udgaver som kan klappes sammen og gæmmes væk nor vejret ikke længere er til det.