Spis sundere med det rette udstyr

0
514

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du ved det godt: Din kost påvirker din sundhed. Det betyder rigtig meget, hvad du putter i munden. Du bør ikke spise for meget sukker. Heller ikke fedt skal der være for meget af. Din mad bør være varieret, men med masser af grønt.

Det kan være svært at spise sundt. Det er meget nemmere at bestille nogle pommes frites og en burger nede på grillen. Men der er et smart trick, der giver dig mere lyst til selv at gå i køkkenet og lave noget sund mad. Det handler om at gøre madlavningen og spisesituationen mere spændende. Det gør du nemt med dit udstyr.

Udstyr dig godt

Sørger du for at have noget lækkert udstyr i dig køkken, så får du lyst til at bruge det. Køb dig en lækker kniv, der skærer som en drøm. Så vil det være helt sjovt at stå og skære grøntsager.

Tænk også på opbevaringen af dit udstyr. Sætter du din lækre kniv i en lækker knivblok, så kan du hele tiden se den. Hver gang du kigger i retning af den, vil du få lyst til at skære noget grønt. En knivblok gør dine knive synlige. Den skaber ikke bare orden, men sørger også for, at du ikke gemmer dine knive væk i en skuffe.

Spis på en ny måde

En knivblok i køkkenet med nogle lækre knive kan give dig mere lyst til at tilberede sund mad. Det kan også give motivation, at du kan spise maden på forskellige spændende måder. Spis fx med spisepinde. Det giver en helt ny oplevelse.

Når du spiser på anderledes måder, bliver du mere opmærksom. Opmærksomhed på maden gør, at du nyder den og spiser mindre. At spise med spisepinde går for de fleste også lidt langsomt, så du kommer ikke til at skovle maden ind alt for hurtigt.