Skal du have nyt badeværelse?

0
1246

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du skal have nyt badeværelse, så er der mange ting, som skal overvejes. Hvilke klinker skal I have, hvor store skal de være og hvilken farve vil I have dem i. Du skal også overveje om du skal have en eller to håndvaske afhængig af om du overhovedet har plads til to selvfølgelig. Hvis du vælger at skulle have to håndvaske, så I har hver sin i hjemmet, så kan det være en god idé at samle dem med et fælles spejl. På den måde bliver det ikke helt kun ’dit og mit’, men også fælles.

Gulvvarme

Der er næsten ingen, som får lavet nyt badeværelse i dag, som ikke får gulvvarme lagt ind. Hvis man har været vant til iskolde fliser, så forstår man godt, hvorfor folk længtes efter gulvvarme på en kold vintermorgen i badet. Det er derfor klart at foretrække, at I får lagt gulvvarme ind for jeres egen skyld. Hvis I alligevel vælger ikke at få gulvvarme af den ene eller anden grund, så kan I få et lækkert stilrent kugletæppe. På den måde undgår I helt iskolde fliser på hele gulvet samtidig med, at I får et moderne udtryk på jeres badeværelse.

Håndværkere eller gør det selv

Afhængig af hvor godt din eller din mands hænder er sat på, så kan I måske godt gøre flere ting selv. Lægge klinker, sætte skabe op osv. Der er dog være nogle ting, hvor det er vigtigt, at det bliver udført korrekt og derfor skal I hyre en professionel. Det kan være installationer såsom VVS. Her er det en god idé at hyre en VVS-installatør, så I er sikre på, at det bliver gjort ordentligt og efter lovgivningen. I kan vælge en lokal VVS’er for at spare penge på kørslen. Håndværkernøglen samler lokale VVS’ere alt efter hvor de er fra. Du kan blot søge efter en VVS’er i din by. Du kan se eksempler på lokale VVS’ere i Køge her.