Sådan laver du en smuk terrasse i ægte gør-det-selv-stil

0
1076

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du drømmer om en smuk terrasse til at nyde et glas kold hvidvin på en lun sommeraften – så læs med her. Det er nemlig ikke helt så besværligt og dyrt, som man måske skulle tro at lave sin egen terrasse.

Det skal dog lige siges, at det kan være en kæmpe hjælp at få nogle til at lægge terrassebrædderne for dig, og så selv klare den her fra. Men hvis du er klar på lidt udfordring, er det ikke umuligt at gøre det selv.

Hvad er terrassebrædder?

Terrassebrædder er, som navnet lyder, perfekte til at lave en terrasse. Du kan få dem i forskellige slags træsorter – f.eks. eg eller lærketræ. Terrassebrædderne er ikke specielt dyre, så selvom du skal bruge forholdsvis mange terrassebrædder når du skal lave en terrasse, er det ikke fordi, det kommer til at koste en formue. Terrassebrædder fås i mange variationer – så du kan få lige præcis den terrasse du går og drømmer om. Find terrassebrædder på Wimex.dk.

Sådan gør du

  1. Hvis du har valgt selv at lægge terrassebrædderne, følg da anvisninger for dem. Hvis du har valgt at få et firma til at lægge dem for dig, spring da dette trin over.
  2. Når du har fundamentet til din terrasse færdigt, er du nu kommet til den sjove del.
  3. Overvej hvad du skal have på din terrasse – skal det være de almindelige havemøbler, et klassisk marguerit-sæt eller en hyggelig bænk med hynder?
  4. Når du har fundet ud af hvad der skal være på din terrasse af møbler, kan du herefter overveje hvad der skal være af pynt og praktiske ting, der passer til de møbler du har valgt. Skal der stå en smukt (lille) palme? Skal der være en stor parasol? Eller måske skal der være nogle plantekasser med krydderurter på terrassen?
  5. Kun fantasien sætter grænser!