Hvilke opgaver falder under ejendomsservice?

0
291

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det korte svar på spørgsmålet er, at ejendomsservice indebærer stort set alle former for praktisk vedligeholdelse af din ejendom og tilhørende fællesarealer. Ejendomsservice benyttes oftest af erhverv- og boligforeninger, men nogle private husejere vælger også at bruge ejendomsservice til at klare diverse opgaver.
Med ejendomsservice kan du nærmest få klaret det hele – der er ingen opgaver for store eller for små. I denne korte artikel kan du blive lidt klogere på, hvad ejendomsservice egentlig omfatter.
Disse opgaver kan ejendomsservice løse for dig
Ejendomsservice er et bredt begreb, som dækker over en lang række praktiske foretagner. Det kan være opgaver både indendørs og udendørs, som skal foretages dagligt, månedligt eller årligt.
Her er en række eksempler på, hvad ejendomsservice dækker over:
 Havearbejde
 Trappevask
 Flyttesyn
 Snerydning
 Sikkerhedstjek
 Almen tilsyn af fællesarealer
 Rengøring
Du aftaler selv med dit ejendomsservicefirma, hvor mange opgaver du har behov for hjælp til og, hvor ofte de skal foretages. Ofte kan du skræddersy en aftale med firmaet, så du får alle dine ydelser samlet i én og samme pakke.
Ejendomsservice i Danmark
Du kan bestille ejendomsservice over alt i landet uanset, hvor du bor. I de større byer som København og Århus kan du ofte finde mange forskellige firmaer, som tilbyder ejendomsservice.
Det kan godt være svært at vælge det rigtige firma, første gang man bestiller ejendomsservice. Et kvalitetstjek er altid en god ide, da et samarbejde med et ejendomsservicefirma ofte er langsigtet.
Betal for fast ejendomsservice
Den bedste ide er at tegne et abonnement med et firma, så du kan få regelmæssig service af din ejendom, når du har behov for det. Det er både effektivt og mere trygt for dig at tegne et abonnement med det samme firma, så du kan stole på de fagfolk, som du får ud til din ejendom.