Hold styr på tiden og læg mobilen, så du kan holde fri

0
1112
slotsophold

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hold fri, når du har fri – sådan lyder det ofte fra diverse eksperter på området, når du søger råd, fordi du er bange for at løbe ind i stress eller andre former for lidelser, der gør arbejdslivet svært eller umuligt at varetage.

Men hvordan kan du holde fri, hvis du som ansvarshavende ikke har styr på forretningen? Det er svært og derfor er det essentielt at gøre brug af så mange hjælpemidler som muligt, der kan lette processen og gøre, at du netop kan holde fri, når du har fri. Her følger et par tips til, hvad du kan gøre for at holde rigtig fri.

Læg mobilen fra dig

Mobilen er den helt store tidsrøver, når det kommer til at kunne holde fri og bruge tiden der, hvor den virkelig skaber værdi – nemlig sammen med familien. En af de mest almindelige ting, når det kommer til mobilen er, at man har sin arbejdsmail installeret herpå. Dette gør det næsten umuligt at lægge telefonen helt væk og da der – i hvert fald for ansvarshavende – løbende tikker mails ind, som alle er mere eller mindre vigtige og derfor kræver et relativt hurtigt svar. Hold derfor mailen til computeren og svar så vidt muligt på mails i arbejdstiden.

Hold styr på tidsregistreringen

I enhver virksomhed er det vigtigt at holde styr på tide, så den ikke løber fra os, og så vi er sikre på, at den tid der er aftalt med en kunde eller en ansat overholdes. Der findes flere måder at gøre dette på, men det langt bedste er klart at automatisere denne process så meget som muligt. Dette kan gøres med moderne teknologi – det som de fleste kender som værktøjer til timeregistrering – enten i form af en app eller direkte på via et givent website. uanset hvilken af delene man vælger, er dette et yderst gavnligt stykke værktøj, der virkelig kan forbedre arbejdslivet generelt og dermed gøre at du kan holde fri, når du har fri.