Hold fest i haven med LED pærer

0
980
Hold fest i haven med LED pærer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad rimer på fridag? Det gør fest mange gange. Det er også tilfældet her. Har du nogle gange set de smarte fester, der bliver holdt i amerikanske serier, film og realityshows, hvor de har pæne farverige lampe hængende udendørs, og har du nogle gange tænkt over, hvordan det kan lade sig gøre, når vi altid har fået af vide, at ledninger og vandt ikke hænger specielt godt sammen. Vi forsøger at give dig svaret på, hvordan du selv kan få sådanne lamper op at hænge derhjemme – det med strømmen og vandet overlader vi til kyndige fagfolk, da vi helst ikke vil have et sagsanlæg på halsen.

LED pærer giver en pæn belysning, når man er inde, og når man er ude. Det er indiskutabelt. De giver samtidig en lille kredit på pengepungen, når de har været en del af husstanden et stykke tid, da levetiden på denne type pærer er markant højere, en den er på almindelige pærer, du kan finde i diverse byggemarkeder og supermarkeder. Selvom LED pærer koster lidt mere i, hvad vi kan kalde for førstegangsydelsen, betaler de sig igen – også på et miljømæssigt plan.
Du skal altså ikke være ked af, hvis du har et hav af LED pærer hængende udenfor, når du holder fest i haven eller på altanen.
Det ser både rigtig fint ud, og det er samtidig OK. Også for miljøet og vores klima.

Vi forsøger ikke at give frit spil til diverse diskutioner om vores klima, da denne blog ikke omhandler dette. Nej, vi vil hellere skrive om nogle sjove fester, hvor vi sammen kan få glæde og gavn af de respektive artikler, der lander på hjemmesiden.

Hvis du vil gøre brug af vores lille have-life-hack og investere i LED pærer til din næste udendørs fest, kan du finde nogle langtidsholdbare og billige her.