Hold den sjoveste påskefrokost

0
1399
påskeæg

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er snart påske, og derfor står påskefrokosterne for døren. Vi er næsten lige kommet over den overmættende julefrokost sæson, og smidt de varme julesweaters.
Så kan vi give os i kast med kylle kylle øl i stedet for julebryg. Men hvordan holder man så en fed påskefrokost? 

Vælg om det skal være for familie eller venner 

Når du skal holde påskefrokost, skal du vurdere om din påskefrokost, skal ende i druk, eller hygge.
Så vurder om det skal være til venner eller familie du holder denne frokost.  

Hold det som en klassisk julefrokost 

Mange er i tvivl om hvordan man holder en ordentlig påskefrokost. Det bedste råd er at holde det som en klassisk julefrokost, med samme menu, samme drikkevare (bare drik påskebryg i stedet for julebryg). Du kan sagtens drikke en julesnaps til påskefrokosten, da en sildemad også høre sig til påskefrokosten.  

Drag nogle påskerelevante emner med ind 

Det kan være en ide at lave nogle påske relevante aktiviteter. Det kan være man skal puste æg på tid, eller drikke snaps af et æggebæger. Man kan også lave kyllingekostumer til gæsterne.  

Bordpynt 

Dæk op med påskens farver, som er gul og grøn. Så find nogle gule servietter og smid nogle gule fjer på bordet, og læg eventuelt nogle farvede æg som pynt.  

Hold festen et andet sted 

Hvis du skal holde en større påskefrokost, kan det anbefales at holde det et andet sted end derhjemme, for så kan man feste lidt mere og slappe mere af. Hvis du vil ofre mere kan du holde det et sted, hvor de også servere maden. Ellers skal du bestille maden udefra og selv hente og så få noge til at servere.  

Påskefrokosten er stadig ikke så stor som julefrokosten, og vi efterlyser stadig påskesweaters med påskemotiver, som man ser på de klassiske julesweaters.