Har du en lille forfatter i maven?

0
954
Har du en lille forfatter i maven?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du nogensinde haft en lille drøm om at blive forfatter? En del personer har haft en lille spire i maven helt fra barnsben, hvor det med at skrive en lille historie eller fortælling, langsomt men støt vokser i takt med alderen ligeledes stille og roligt stiger. Men desværre er det langt fra alle, som vælger at føre denne mindre drøm ud i livet, hvilket der kan være mange årsager til. Nogle føler måske, at der er alt for mange dygtige forfattere på markedet, nogle andre kan måske ikke overskue hele processen med at skulle skrive en historie, korrekturlæse den, sende den til et forlag og måske få afslag. Andre har måske bare ikke tiden til det.

Men selvom din fortælling måske aldrig bliver til noget helt rigtigt, så er der ingen grund til, at du ikke skal skrive. Du kan sagtens være din egen lille tekstforfatter på dine fridage, hvor der måske er ro omkring dig til at få skrevet en masse. Selvom det, at skrive en bog, måske ikke er at være tekstforfatter i traditionel forstand, så er det trods alt stadig ord, der bliver forfatter – tekstforfatter.

Måske vi skulle give en lille ekstra besked til de af jer, som fortsat læser med i indlægget. Nogle forfattere skriver ikke deres egne bøger. Nogle har ansat ghostwritere til at skrive fortællingen. I stedet fortæller de, hvad der skal ske, og hvad der skal skrives. Grunden, til det nævnes, er, at det måske også kunne være denne vej, du skal gå, hvis du har en lille drøm om at være på forsiden af en ny roman i den ene eller anden form.

Er du omvendt allerede en forfatter, som ønsker hjælp til det der tekstforfatter noget, så kan du kigge nærmere på denne hjemmeside og blive meget klogere på, hvordan en person med det pågældende erhverv kan hjælpe dig.