Gode råd til dig der skal male

0
907

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Foråret står for døren, og det betyder også at det snart er tid til at komme i gang med en masse af de udendørs sysler, man har gået og ventet med hele vinteren. For mange betyder det eksempelvis, at der skal gøres noget ved haven. For andre betyder det, at det er ved at være tid til at male. Foråret er nemlig det bedste tidspunkt, hvis man skal male udenfor, hvilket kan være alt fra træværk til gavle, mure, hegn og meget andet.

Her er nogle gode råd til dig der skal ud og male i den nærmeste fremtid.

1: VENT.. Det er for koldt nu. Når man maler udendørs, bør der ikke være frostgrader, da dette kan give frostsprænginger og at malingen ikke tørrer optimalt. Den perfekte temperatur til at male er omkring 13-20 grader, og for alt i verden ikke nattefrost. Hvis man er lidt heldig falder dette sammen med påsken.

2: Gør arbejdet lettere for dig selv. Hvis du har valgt at male selv, fremfor at få en professionel maler til det, er det nok af økonomiske årsager. Derfor kan det alligevel godt betale sig at bruge lidt ekstra penge, for at gøre arbejdet lidt lettere for dig selv. Lad vær med at købe billig maling, du risikerer bare at skulle male hurtigt igen. Hvis du skal male i højden så lej en flyttelift som denne det koster lidt, men spare dig for rigtig meget tid frem for at skulle flytte en ustabil stige rundt.

3: Gør det sammen. At male kan være kedeligt, men hvis man er flere om det, så går det bare lidt lettere. Enten i familien eller få nogle gode venner til at hjælpe. Men gi noget for det. Det er de færreste der synes det er sjovt at male, så lad vær med at spis dine hjælpere af med en pizza og et par øl. Inviter dem ud og spise – det er stadig langt billigere end en maler, og de vil nok være mere tilbøjelige til at hjælpe en anden gang.