Fridag? Dekorér din stue

0
1124

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har en fridag, hvor du ikke er helt sikker på, hvad du skal lave, kan det være en god ide at dekorere din stue, eller sådan set et hver rum i dit hus. Det kan godt være at dit hus allerede er pænt dekoreret, men nogle gange kan det være sjovt at prøve noget nyt, og at bytte lidt ud på dekorationerne. Det er en hyggelig ting at tage sig til, og noget der ikke kræver meget arbejde. Man kan gøre det i større eller mindre grad ud fra, hvor meget tid og overskud du har.

 

Fokuser på væggene

En ting, der er vigtigt at huske når man dekorere sit hjem, er at man har brug for pynt til væggene. Det kan være alverdens ting, men det vigtige er bare, at de ikke er helt blanke. Der er næsten intet der er ligeså u-hjemmeligt som et hus uden noget på væggene. Som sagt er der mange forskellige valgmuligheder, og en af dem er plakater. Plakater er virkelig skønne og kan både bruges alene og to eller tre sammen. De kan også fås i alle størrelser så der er plads til dem lige meget, hvilken slags væg du har at arbejde med.

 

En sjov aktivitet

Det kan også være en sjov ide at rykke om på møblerne. Det kan være at sofaen kan stå på en anden måde, eller at du har en ide til, hvordan man kan skabe mere gulvplads. Det samme kan gøres med dekorationerne. Måske kan du flytte en hylde eller sætte en ny en op, sådan at det ligner at rummet er blevet helt nyt, selvom du egentlig ikke har brugt særligt mange penge på at få det ændret. Det kan være en sjov aktivitet hvis man sætter lidt musik på eller inviterer en ven eller veninde over for at hjælpe.