Foderspande til hundefoder

0
973

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ved du heller ikke, hvor du skal gøre af din hunds foder? Er du træt af at have det stående i poser inde i skabet? Den ultimativt bedste løsning er foderspande. En af de væsentligste grunde til at opbevare sin hunds foder i foderspande er, at det således bliver opbevaret i en lufttæt beholder, som er det mest optimale for alle slags vitaminer og mineraler. Hvis du vælger at investere i foderspande, sørger du samtidig også for, at dit hundefoder ikke bliver invaderet af skadedyr og insekter. Det positive for din hunds vedkommende er, at hundefoderet ikke bliver tørt og kedeligt, når hunden skal til at indtage det. Et godt tip er at sætte hele fodersækken ned i din foderspand, da du derved ikke behøver at gøre foderspanden ren, hver gang du køber en ny sæk. Hvis du tænker, at foderspande lige er det du står og mangler, så kan du her tage et kig på det store udvalg af foderspande.

 

Omnioutil Bucket fra Hachiman

Der findes et stort udvalg af foderspande, og det er vigtigt, at du finder den der tilpasser sig lige præcis dine behov. Den super smarte og kvalitetssikre foderspand “Omnioutil Bucket” fra det japanske mærke Hachiman er yderst praktisk og har uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Her får du lufttætte foderspande, der er godkendt til fødevarer. Dette vil sige, at den egentlig også kan opbevare din egen mad. Foderspande som denne er også fri for gift samt phtalater. Disse foderspande kan holde til temperaturer mellem minus 20 grader til plus 120 grader, hvilket også vil sige, at det kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Udover at den opfylder alle krav til en foderspand, så er den også lavet i et smart design og i mange farver, så du sagtens kan have den stående fremme. Du kan endda bruge den som en skammel eller en stol, da den kan holde til en belastning på op til 150 kg. Måske du bliver så glad for den, at den ikke længere skal bruges som foderspand. Hvis dette ikke lyder som noget for dig, så findes der også en masse andre løsninger. En ting er helt sikker – foderspande er den helt rigtige løsning for både dig og din hund.