Få varmen når du endelig har fri

0
1145
hygge

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være svært at få varmen når temperaturen ligger omkring de 0 grader. Hvordan holder man så varmen? Det vil vi forsøge at komme med nogle forslag til her. 

Ekstra radiator 

Det kan være at dine radiatorer allerede er på fuld skrue, og du stadig synes det er koldt, det kan være fordi dine radiatorer, er så langt væk fra dig at varmen ikke når over til dig. I stedet for at flytte rundt på hele stuen for at komme tættere på radiatoren, kan du i stedet vælge at få installeret en ny radiator. Det kan være et større arbejde at få monteret en ekstra radiator til din allerede eksisterende varmekilde. Derfor kan det anbefales at købe en el-radiator. Det er lidt dyre at bruge en el-radiator, det er også derfor det anbefales at bruges som en ekstra varmekilde. 

Løb en tur 

Det lyder måske dumt at du skal gå udenfor for at få varmen, men hvis du løber en tur får du sat gang i blodomløbet, som gør at din krop lettere kan tilpasse sig temperaturen, og du derfor fryser mindre.  

Tag et vinterbad 

Hvis du virkeligt gerne vil have sat gang i blodomløbet, så skal du tage et vinterbad. Det er meget koldt, men ja det hjælper på at du lettere kan holde på varmen efterfølgende. Det er dog vigtigt at du kommer ind i varmen lige efter, så du ikke bliver syg.  

Put under et tæppe 

Et andet sikkert hit er at lave en kop varm kakao, og så putte sig under sin dyne eller tæppe, og måske se en film eller læse en bog. Dette er både hyggeligt, men også dejligt varmt.  

Spis chili eller andet stærk mad 

Noget der også kan give varmen er hvis du spiser stærk mad eller en chili.