Er det fridag? – Så skal du ud og spise

0
1593
Aftensmad i Odense

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du en af de heldig, som har fridage én eller flere dage i påsken, så er du nok enig i at du helst gerne vil holdes så meget fri som der overhovedet er muligt. Påsken er fyldt med helligdage, hvor nogle personer er så heldige at have fri, og har mulighed for at slappe helt af, og nyde det skønne forårs vejr. Når man har fri, og ikke skal lave noget, så kan du også lige så godt fortsætte og få fyldt batterierne ordentligt op, inden du skal starte på arbejde igen. Derfor er der én ting som du også bør tage lidt let på, hvilket er madlavningen til dig eller hele familien.

Gå ud og spise i stedet for.

Har man en hel familie derhjemme, kan man godt blive lidt stresset ved tanken om at man skal tænke på mad til alle dem, og få handlet råvare ind til en ret. Og det er så svært at slappe ordentlig af hvis man skal tænke på aftensmåltidet hele dagen. Så derfor bør du invitere din nærmeste eller hele familien ud og spise et lækkert måltid. Gå derfor ud og find din eller jeres favorit restaurant, eller måske prøve noget nyt, hvis i er nogle som er lidt eventyrlystne.

Hvis du er helt blank, så får du naturligvis en anbefaling som både er super lækkert og hyggeligt. Restauranten hedder Oluf Bagers Gård, og er beliggende i den smukke by Odense. Her kan du og familien få et rigtig lækkert måltid, i superhyggelige omgivelser. Bygningen stammer helt tilbage fra 1600-tallet, og er stadig meget velbevaret trods dens alder. Oluf Bagers Gård byder på en rigtig lækker 9-retter menu, som bliver serveret over tre gange, og serveres i små skåle, så du kan tage lidt af hvert. Skynd dig at få bestilt et bord på hjemmesiden, og få en lækker aftensmad i Odense med dine nærmeste.