Er designermøbler pengene værd?

0
1410
designermøbler

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dette er det evige spørgsmål som stilles af rigtig mange personer. Det har været et spørgsmål som altid har været debatteret, og det er tydeligt at der er vidt forskellige holdninger til det. Der er umiddelbart ikke noget der indikerer at designer møbler er mere værd end andre møbler, ift. prisen. I bund og grund handler det nok mest om hvordan vores holdning er til vores egen indretning, og den sammenhæng som man forventer af sine møbler i hjemmet.

Det kan også være svært at sætte en regel for hvornår noget giver en bedre værdi end andet, da prisen er så forskellige fra hinanden, som de er fra alm. møbler og til designer møbler. Om designermøbler er bedre at sidde i end andre møbler, bliver man også nød til at være lidt neutral omkring, da man ikke kan komme uden om tanken at den stol du sidder i, er meget dyre end den du skal sidde i bagefter.

Man kan vel godt sige er der er to typer forbrugere i møbelbranchen. Der er dem, hvor udseende og navnet spiller en stor rolle, så som en Charles eames stol. På den anden side er dem som leder efter møbler der er mere praktiske i deres hjem og navnet ikke betyder noget, så som en lignende model fra daells bolighus – og begge alternativer er formentlig rigtig gode på komforten.

Alfa omega er det nok op til den enkelte person om det giver mere værdi at have designer møbler eller ikke at have det i sit hjem. Har man sat sig en indretning ind i hovedet, som kræver designer møbler, vil det formentlig give en bedre værdi for dig, da det er de drømme som du går og har i hovedet. Er du mere den her praktiske type, som bare skal have nogle møbler som er funktionelle og du er ikke interesseret i at betale mange penge for det, så er det formentlig den vej som du skal vælge at gå.