Disse vvs-artikler kan du selv skifte

0
975

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er gør-det-selv-typen, vil du garanteret gerne selv stå for at udskifte vvs-artiklerne i dit hjem. Ved du, hvad du laver, er det intet problem, men hvis du ikke har forstand på det, er det kun få vvs-elementer, du bør udskifte. Herunder kan du se, hvilke der er tale om.

Det kan være fristende at tænke, at man selv vil stå for at udføre vvs-arbejdet i egen bolig, men ikke desto mindre kan det have konsekvenser, hvis ikke du ved, hvad du laver. FoDet er derfor vigtigt, at du kun giver dig i kast med at skifte de elementer, du på forhånd ved, du vil kunne skifte med succes. Du kan finde stort set alle VVS-artikler her.

Vask

Det er forholdsvist nemt at skifte vasken selv, hvis du ikke længere er glad for den eksisterende. Det kan være, at dit behov ændrer sig, eller du bare har lyst til at få en anden vask, der er mere tidssvarende.

Hvis du har hænderne skruet nogenlunde på og har en vis portion håndværkertække, kan du sagtens skifte vasken selv. Hvis der endelig er noget, der går galt, vil det ikke koste meget at få en autoriseret blikkenslager til at tage over.

Toilet

Toilettet er lidt mere tricky end de andre elementer i boligen, men alligevel kan du sagtens skifte det selv, hvis du har en smule forstand på det. Du skal blot købe et nyt toilet, afmontere det gamle og sætte det nye på. 

Det burde ikke være nogen vanskelig opgave, og du kan altid finde guides på nettet, der beskriver, hvordan du skal gøre. Det kræver naturligvis, at du vælger den samme type af toilet, som der er i forvejen, hvis du vil skifte det på egen hånd.l

Bruser

Selve bruseren er nem at skifte, og her behøver du stort set ikke at have nogen erfaring på området.  Det er blot at købe en ny model, som du udskifter den eksisterende med. Her kan der ikke gå noget galt. Er der tale om brusearmatur bliver det lidt sværere, og her skal man slukke vandet først.