Det kan du lave med din familie på en fridag

0
941

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan nogle gange være svært at finde på noget, som hele familien kan være med på, fordi det skal passe til folk i alle aldre. Hvis du og din familie har en fridag sammen, kan du her få inspiration til, hvad I kan lave sammen.

 

Hold en hyggelig dag i haven

 

Hvis det er godt vejr, er det helt oplagt at opholde sig ude i haven. Haven er netop et sted, der fungerer perfekt til familietid. Når du og din familie er i haven, kan I f.eks. spille havespil, holde bålhygge, holde grillaften, spille brætspil på terrassen eller bade i badebassin. Der er faktisk rigtig mange muligheder for at lave noget, som hele familien kan være med på. Hos Børnenes Kartel kan du finde legetøj til børn i alle aldre, som også er perfekt at tage med ud i haven på en sommerdag.

 

Tag på picnic i naturen

 

Hvis der er noget, som hele familien også kan være med på, så er det at spise. Hvis I plejer at nyde jeres frokost sammen derhjemme, kan I i stedet prøve at pakke en picnickurv og tage ud i naturen og nyde den. Det er en hyggelig måde at komme lidt ud på. I kan f.eks. tage på stranden, i skoven, i parken el.lign. I kan altid tage et spil kort med eller et andet spil, som I kan spille efter maden.

 

Besøg alle legepladser i nærområdet

 

Det er som regel sværest at finde på noget, som de mindste i familien kan være med til, så nogle gange må de voksne indrette sig. Derfor kan I f.eks. tage rundt i jeres nærområde og prøve alle de legepladser, I kan finde på jeres vej. Det kan hurtigt blive til en rigtig hyggelig udflugt. I kan altid pakke lidt koldt at drikke i tasken.