Brug fridagen på at indrette dit hjem

0
1063

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man I ny og næ har en hel fridag kan det være svært at finde ud af hvad det er man skal bruge den til. Selvom der er rigtig mange gode forslag på bloggen her, så kan det måske være at man har været igennem mange af dem, eller ikke lige føler de matcher til en. Derfor kommer vi selvfølgelig her, med at ekstra tip til hvad der kan være godt at bruge sin fridag på: nemlig at indrette sit hjem. Når man endelig skal have et fridagsprojekt, så skal det være noget man er sikker på at man kan blive færdig med på den ene dag, men det skal samtidig også gerne være noget der tager hele dagen, så man ikke stadig har en masse tid man ikke ved hvad man skal gøre af.

 

Mal panelerne

At male et helt rum eller flere i dit hjem kan virke som et stort projekt som helt sikker godt kan tage mere end en dag. Derfor kan det være smart lige at friske panelerne rundt omkring i dit hjem op. Selvom det virker som ingenting, så kan det give stor effekt i dit hjem, særligt hvis du ikke maler ret ofte

 

Skift gulvet

Selvom det kan virkelig uoverskueligt, så tager det ikke ret lang tid, hvis man er forberedt godt. Hvis rummet er tømt på forhånd, så kan man sagtens nå at lægge et gulv på en dag. Hvis man vælger et gulv i god kvalitet, så er man også sikker på at man har et lækkert gulv i mange år i fremtiden og ikke skal til at gøre det igen i den nærmest fremtid.

 

Ryd op i gamle ting

Det er altid godt givet ud hvis man lige bruger en dag på at gennemgå ens gamle ting som har samlet sig sammen i årenes løb. På den måde holder min tingene i ens hjem nede til et minimum og man kan måske endda tjene lidt penge på at sælge ens ting videre som man alligevel ikke bruger