Brug ferien aktivt

0
715

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

  1. Når nogle tænker ferie, hænger det uløseligt sammen med afslapning på stranden og bagende varme. Sådan behøver det dog ikke være. Er du en af dem, der kommer til at kede dig ihjel, før du kommer til at sidde stille ved kanten af poolen i en dag, så kan du med fordel bruge ferien aktivt. Det er der imidlertid mange måder at gøre, hvorfor der findes noget til enhver personlighed i enhver prisklasse.

Har du ikke lyst til at forlade landet eller bruge særligt mange penge, kan du for eksempel tage på overlevelsestur med et par venner. Du vil blive overrasket over det stærke bånd der dannes mellem folk, når man går sammen i svært terræn om dagen og sover i telt sammen om natten. Alternativt kan du også forsøge at lære dig selv noget nyt og aktivt.

Hvis vi skal følge outdoortemaet, kunne du jo for eksempel anskaffe dig en compoundbue, se denne, og træne til jagt med den. Vær dog opmærksom på, at det kræver et særligt jagttegn, hvis du ønsker at jage egentlige dyr med din compoundbue.

Aktiv ferie i udlandet: Vandretur i Karpaterne

Vil du gerne hæve horisonten en smule og være aktiv uden for Danmarks grænser, når nu du får muligheden, er der også rig mulighed for at holde aktiv ferie på den måde.

Du kunne jo for eksempel tage til Rumænien for at vandre i den store, smukke bjergkæde Karpaterne.

Karpaterne er en lang bjergkæde, der dækker dele af både Rumænien og Serbien, så du skal ikke gøre dig forhåbninger om at se det hele. Gå derfor gerne efter noget specifikt i Karpaterne, hvad end det er den gamle borg Bran Castle eller bare en af de mange spektakulære udsigter til tilsyneladende endeløse kløfter, smukke floder og vilde dyr. Det kan man kalde en aktiv ferie.