Brug dine fridage på underholdende aktiviteter

0
1093

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ender du ofte med at gøre rent og tage dig af praktiske gøremål på dine fridage? Det er rart at få ordnet det praktiske i hjemmet men er ikke altid særlig underholdende. Fridage fra studiet eller jobbet handler nemlig om at koble af fra hverdagens stress og jag og at have det rart og hyggeligt, sammen med dem du holder af. Der er derfor gode grunde til at undersøge mulighederne for underholdende aktiviteter, som du kan lave sammen med din familie eller venner. Har du brug for et par forslag til sjove aktiviteter for både børn og voksne? Herunder får du to gode bud på dette.

 

Gåder, mysterier og logik

Er du til mystik og gys? Så er et escape room spil et godt bud på en spændende aktivitet til din fridag. Sammen med dine venner eller din familie bliver du smækket inde i et mystisk rum. Herefter er det jeres opgave at tænke logisk og at kunne samarbejde godt. I skal nemlig knække koden og løse gåden, så I atter kan låse døren op. Escape rooms København har tre forskellige mystiske rum. Udse det mystiske rum som passer til dig og dine venner. Skal I prøve The Killing Room eller The Lab? Jeres teamwork vil blive udfordret på en sjov og anderledes måde.

 

Kombiner historisk udflugt med underholdning

Er du interesseret i historie og kultur? Brug dine fridage på at dykke ned i danmarkshistorien. Hold f.eks. din påskeferie i København med vennerne eller familien. Her kan I tage på en spændende og lærerig skattejagt på et historisk sted i København f.eks. på Kastellet. Under skattejagten skal I sammen løse forskellige gåder og mysterier. Både børn og voksne vil føle sig underholdte. Mens børnene holder godt øje med de særlige tegn og koder, kan de voksne beundre udsigten og de historiske bygninger.