Brug din fridag på noget andet end VVS arbejde

0
1140
VVS

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du endelig har en fridag, kan du fristes til at lave noget praktisk arbejde. Det kan være du skal købe en ny opvaske- eller vaskemaskine og have den tilsluttet, eller at et vandrør trænger til at blive skiftet. Men lad være med selv at tilslutte maskinen, eller at skifte røret, lad en VVSer gøre det, så du kan nyde din fridag. Derudover er der faktisk andre fordele ved at lade en VVSer gøre det for dig. 

Forsikringen dækker hvis det er en VVSer der har lavet arbejdet 

Hvis du selv vælge at montere opvaske- eller vaskemaskinen, og den ikke har været tilsluttet ordentligt, er det ikke sikkert dit forsikringsselskab, vil dække skaden, da det ikke er autoriseret arbejdet, der er lavet. Det kan derfor blive en dyr fornøjelse i forhold til hvad det havde kostet at lade en VVSer gøre det for dig. 

Hvor finder du en god VVSer 

Der er også stor forskel på kvalitet og pris hos VVSere, og det er derfor vigtigt at man finder en kompetent og troværdig VVSer, til en god pris. 
Vi kan anbefale Pilegaard-Henriksen, og de har afdelinger rundt i hele landet. 
De har samtidigt stor erfaring, og har siden 2005 heddet pilegaard-henriksen. Men deres VVS firma går faktisk over 100 år tilbage, da brdr. Henriksen A/S blev stiftet i 1904.
Læs mere om Pilegaard-Henriksen her 

Hjælp til energibesparelse 

De er eksperter i at udføre arbejde og skifte udstyr ud, der kan gøre dit VVS udstyr mere energibesparende. De kan skifte dine termostater på dine radiatorer, så de f.eks kan styres via en app, eller de kan sættes til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter af døgnet.
Du kan også få armatur til håndvasken, som bruger mindre vand. Eller du kan få skiftet din cirkulationspumpe til en lavenergi pumpe.