Brug corona dagene på at være frivillig

0
1004

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Corona virussen har i de seneste 5 uger lukket ikke bare Danmark delvist ned, men også lukket andre lande som Italien og Spanien. Virussen har altså haft en kæmpe betydning, ikke bare for 2020, men også for hele verdenshistorien.

Rigtig mange danskere som måtte blive hjemme fra arbejde, selvom de egentlig ikke fejlede noget, tog hurtigt det initiativ at gøre noget frivilligt for de som intet kunne gøre – nemlig vores udsatte borgere. Det blev hurtigt normalt for rigtig mange at gå ud for at handle dagligvare eller medicin, til dem som ikke selv kunne gå ud for deres egen hoveddør.

Er du i den gruppe hvor fremtidsudsigterne for at starte på enten job eller studie igen, er lange. Så er det stadig ikke for sent at gøre frivillige tjenester for de, som stadig er udsatte for corona virussen. Start f.eks. med at høre dit nabolag, hvis du ved at der bor ældre eller andre udsatte personer, i nærheden af dig.

Du kan også vælge at bruge de sociale medier, hvor du f.eks. på diverse grupper, skal tilbyde din hjælp. Måske har den by du bor i, en samlet Facebook gruppe, hvor du kunne tilbyde den hjælp, som du gerne vil give.

Du vil hurtigt opleve, at der er nogle som gerne vil have hjælp af dig, og du kan hurtigt komme i gang med at få noget at stå op til, hvis du indtil nu bare her ligget derhjemme – uden at have foretaget dig noget.

At gøre noget frivilligt for andre som har brug for det, giver en rigtig dig følelse i kroppen, og hvem ved, måske for du blod på tanden, og en dag beslutter at du gerne vil prøve at være frivillig i udlandet.

Prøv allerede i dag at tilbyde din hjælp, og giv et smil på læben, hos rigtig mange mennesker.