3 måder du kan forkæle dig selv på, når du har fri – fordi du fortjener det

0
862

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Husker du at stoppe op og klappe dig selv på skulderen indimellem? Vi glemmer tit os selv i farten, og derfor kan vi let blive stressede og udbrændte. Hvis du kender til den følelse, så er det rigtig vigtigt, at du husker at forkæle dig selv, når du har en fridag. Har du svært ved at sætte tid af til dig selv, når du endelig har fri? Så læs med videre, i denne guide får du nemlig 3 idéer til selvforkælelse.

 

Nyd et godt glas vin

Der er ikke noget bedre end et godt glas vin ovenpå en stressende uge. Sæt dig godt til rette foran fjernsynet med en god film eller din yndlingsserie og nyd et glas Primitivo eller en anden god vin. Det er helt okay at forkæle dig selv med god vin indimellem, det kan nemlig være en rigtig god måde at slappe af på og komme ned i gear.

 

Bestil take away lige til hoveddøren

Står du i køkkenet alle ugens dage og laver mad til dig selv eller familien, så kan det være tiltrængt, at du for en gangs skyld ikke skal bruge tid på aftensmad. Forkæl derfor dig selv med en gang take away, som du kan få leveret lige til hoveddøren – det bliver ikke nemmere.

 

Book tid hos en massør

Har du tendens til ømme muskler i kroppen efter en travl uge, så kan du med god samvittighed booke tid hos en massør, hvis du har en fridag. Det er oplagt, hvis du har ondt i nakke, ryg eller skuldre, så du kan blive løsnet godt op. Du fortjener det, og din krop vil elske dig for det efterfølgende. Der er nemlig ikke nogen bedre måde at koble fra på end i en afslappende atmosfære hos en massør.